Saturday, August 30, 2008

Időközben elköltöztünk a Shafston-ból a Main street-re. Továbbá beállt a tél, ami épp a napokban köszön le végre. Hasznos tudni, hogy éjjel 0..5°C közé is lehűlhet az idő. Ezzel együtt az épületek hőszigeteléséről erős túlzás lenne azt állítani hogy rossz, mert ezzel feltételeznénk hogy van...
Ehhez vegyük hozzá a - nevéhez méltó - 2x3 sávos út zaját... ehh... gyakran torkunk szakadtából kellett ordibálnunk, hogy halljuk egymást. És egyáltalán nem viccelek. Szóval nem kívánunk senkinek ilyen tapasztalatot az első ausztrál télhez. Hogy akkor miért költöztünk oda? Akkor ez volt a jó döntés.
A suliban találkoztunk két lengyel párral, akikkel összebarátkoztunk, majd hozzájuk költöztünk. Most is itt lakunk. Csendes, parkos; öröm hazamenni.
Közben volt egy hónapos szünet a suliban. Most húzzuk a második felét; még két hónap. A végén nyelvvizsga; meglátjuk hogy sikerül.
A meló nem úgy sikerült ahogy elképzeltük, de annyi zsetont össze tudunk tenni, hogy megéljünk.
A meló kontakt is, és az autó is Balázsnak köszönhető. Köszi Bala!

Közben bővült a csapat. An(ita) is csatlakozott. Ayo! An gyakorlott sziklamászó amihez van itt egy zsír hely gyakorolni, úgyhogy most már mindenki próbálgatja magát - yóhogy!

Ennyi dióhéjban.

Végül egy olcsó internetről-vezetékes telefont infó: http://www.voipcheap.com/en/index.html

2 comments:

Peter said...

Még posztot! :)

peace

Unknown said...

Very nice blog!Try to visit Perth as well!
I would appreciate if you could suggest improvements on my blog. I am trying to increase awareness among people.
http://freeforensictips.blogspot.com
http://johnny-forensicscience.blogspot.com