Wednesday, January 7, 2009

Nah, még nem tettünk fel képet a lengyel cimbikről. A Shafston-ban taliztunk ahogy azt már írtam.









Balról jobbra: Kasia, Snickers, Asia, Krist, Maciek, Riics, és egy osztálytárs. Amúgy Asia-Snickers egy pár és Kasia-Maciek is. Hosszútávú vállalkozásuk egy fotó és videó stúdió: http://flashagency.com.au/






















Aztán jöjjön egy, az elmaradt videók közül - Anzac Day. Semmi extra, mobiltelefon minőség, csak úgy... :P



A suli közben kifutott, mármint Shafston, mármint hogy végigjártuk. Nem, nem tanultunk meg angolul, de már jobban gügyögünk. Ehhez val'szeg angol anyanyelvű élettárs kéne.? Vagy sok sok év... Annyi szent, hogy a lengyelekkel bele vagyunk kényszeríve a gyakorlásba, ennek mindenki örül, mármint ők is :))
Most egy szörf suliba iratkoztunk be. Konkrétan a Csendes-óceánban tanulunk szörfözni, mármint hullám szörfözni. Röhögök ahogy írom... mekkora szabadság van a világon napjainkban, hogy ezt megtehetjük. Örülök hogy kinéztünk Ausztráliába! Yóhogy! :))

Pár party kép:









































Nah ezért lehet utálni fogtok, ezzel együtt így teltek a fárasztó ünnepek :P
































































Nagyon jó a víz. Igazából egész nap bent lehet lenni anélkül hogy fáznánk. Úgyhogy rendszerint benn is vagyunk.
Itt említem meg, hogy a lengyelek leköltöztek Gold Coast-ra, ahol ez a kép is készült. Kemény 500 méterre a parttól. Mi is készülünk kb. 2 héten belül valahová a környékre szintén, csak nem ilyen messze a parttól. Most még Brisbane-ben lakunk. Alig várjuk...



Időközben meló ügyben is váltottunk. Magánzóként toljuk végre a szekeret Bro'-val; ácsolunk, illetve építőiparon belül majd' mindent megcsinálunk.
Az utóbbi időben volt padlócsere, festés, előtetős terasz-, jacuzzi szalmatető-, szauna-építés,...












































































Aztán még három videó zárszóként, és később még teszünk fel pár képet az esti Brisbane-ről illetve egy Springbrook nevű esőerdőről.










No comments: