Thursday, April 3, 2008

01.aprilis.2008.

Elindultunk a 12,5 oras repuloutra, Hong-Kong fele, amire annyira raparaztunk, hogy ahhoz kepest kenyelemes es gyors utunk volt. Kaptunk fejhallgatot a szekekbe epitett tvhez, (Ricsi matrixot nezett), szemellenzot, takarot, (eddig minden csomagolva) lekapcsoltak a lampat, csomo, kicsi (barat) kajaadagot, amitol Ricsinek mar viszketett a nyaka, hasa, laba...! :-) Mostanra rendbe jott, semmi para! Nyujtott labbal tudtam aludni (csak en) Ricsi rossz helyen ult. Hong-Kong legiforgalma es reptere szavakba nem ontheto...mega-giga-ultra brutal!
Ha a wc-ben dohanyzol az mindossze 120eFt-ba kerul ha lebuksz.








Jott egy hosszu varakozas (5,5 ora). Ehsegunk ellenere nem mertunk kajalni az elejen, mert nem ismertuk a HK$-HUF kozti arfolyamot. De idovel ezt is kideritettuk, valaki telefonon, valaki laptopon ami utan Burger-King zaba kovetkezett.













Aztan egy-ket sztarfoto a repteri varakozasrol rolunk, a geprol, amivel mentunk tovabb Ausztraliaba.













Es meg egy kep es video, ami jol szemlelteti Hong-Kong repterenek meretet, Londonhoz kepest.
Itt nem busz visz terminalok kozott, hanem VONAT a terminalon belul!!! Megtekinteshez ajanlott codec: DivX (a pillanatnyi tetu neteleres miatt kesobb teszuk fel... bocs)











Bar Ferihegyen meg volt par pillanat, hogy meg jegyunk sem volt, addigra Hong-Kongban a beszallaskor Ausztralia fele mar egy kis kinai varolistat lobogtatva keresett minket. Kulon bechecking, elso beszallok voltunk! :-)
Majd megkezdtuk utolso es legjobban vart utunkat...

No comments: