Thursday, April 3, 2008

03.aprilis.2008.

Hosszu-hosszu veget nem ero alvas. Kenyelmes keles, majd nyakunkba vettuk a varost.

Folytatodik szerencsesorozatunk es kellemes tapasztalataink:

Az elso sarkon szereztunk atalakitot a konnektorhoz. Elindultunk a varosba es egy eldugott, csendes utcaban szogbelovo hangjara lett figyelmes Ricsi, aki ezt messzirol felismerte.
Es lam-lam oderve, valoban acsokkkal talaltuk szembe magunkat, akik eppen nullarol kezdtek epiteni egy fahazat. No Ricsi azonnal odament a fonokhoz (30-as srac, Sebastian) es hadarni kezdte angolul, hogy magyarok vagyunk, tegnap erkeztunk es acsolni akarunk, van-e melo, szuksege van-e emberre? VAN!!!!
Gyors telefonszamcsere, szimpatikus szovaltasok es mar csak a munkavallalasi engedelyre varunk. Aprilis 7-n folyamodhatunk erte.

Tovabb gyalogolva a folyopartra, a kovetkezo elmenyek fogadtak:
szokatlan, szabadon elo allatok, sziklamaszas a folyoparton, burjanzo novenyzet, folyamatos napsutes es meleg, kellemes szello, mosolygos emberek, egy darab oriasplakat sincs, se kamion, rengeteg sportolo ember (biciklis, futo, gorkoris, sziklamaszok), jo csajok...a kepek mar megint csak onmagukert beszelnek...






































































































Zozanak szeretettel:














Internetunk delutan 4-tol a szobaban van, addigra a bicikli is megerkezett a recepciora es a nap vegen egy jo kajalas egy belvarosi etteremben, pofa sor mellett.
Tengerpartra a tavolsag miatt csak hetvegen jutunk le...arrol kesobb.

6 comments:

Kabai Piroska said...

Király ez a blog!!!! Millió puszi

Lac said...

Gratulálok nektek és két nagy kalappal!
Érdekelne, milyen a kinti konnektor:) Csatolhatnátok valami térképet is, hogy lássuk, mikor merre jártok.
Minden jót kívánok, vigyázzatok magatokra és természetesen egymásra!

Szandorka said...

Helló srácok!

Jó látni a tuti kis helyeket ahol most barangolhattok! Örülök, hogy eddig minden jól alakult és várom a további fejleményeket. A koala ereje legyen veletek!
Puszi
Sz.

Unknown said...

Baszki srácok!

Kristóf, most elmegyek kv-zni az egészségedre! A map.google.com-on keressétek meg, hogy hol laktok és a fokokat rakjátok fel a blogra.
Most így hirtelen nem is tudok értelemeseket írni...

Branko

ET said...

majdnem olyan a környezet mint a moszkva tér környékén.
azt nem tudjátok véletlenül hogy miért raknak ki mindenféle gumi állatot mindenfelé amerre jártok?:)
jó átállást és mókát a hétvégére!

miike said...

Szotyi srácok! A kezdetek jónak tűnnek csak így tovább.Kris közelebb is találtál volna első bringát(még európában...he he).Az aklimatizálódás után segíthetnétek az ausziknak szabályozni a Brisbane folyót a műhold képeken elég kuszának tűnik(ex-tisza).Na jó éjt mert nálatok most este van.Tényleg ...Brankó hsz-éről jut eszembe milyen a kávéjuk?