Thursday, April 3, 2008

02.aprilis.2008.

Utolso utunk, amit annyira vartunk, pocsekra sikeredett. Konkretan szenvedtunk az ulestol, a hidegtol (klima para lehetett), a repulo kajatol, stb. Egy szo, mint szaz, faradtan, nyuzottan erkeztunk.
















A repteren derul ki, hogy Ricsi bringaja meg Londonban kavarog es kesobb erkezik utanunk. Egy darabig meg bizakodva tekintettunk a tulmeretes csomagokat kiado ajtora...













A poggyasz megerkezett, igy megusztuk a naprol-napra mosast...volt tiszta ruhank.
Kijutottunk Au-ba!













Ez volt az a pillanat, amikor elszallt minden kín es probema!
Azt hiszem a kep magaert beszel.
Ezek utan folyamatos szerencsehullamban van reszunk:

Miutan elfoglaltuk a szallast, lezuhanyoztunk 36 ora utan, ingyen kaja a suliban, nekivagtunk a varosnak. Meglepo gyorsasaggal talaltunk boltot, ahol majd egy orat shoppingoltunk, donteskeptelenul a sok-sok fura es uj termek kozott. A megrakott taskaval folytatva utunkat belefutottunk egy szerszamboltba (acs szerszamok), egy telfonfulkeben talaltunk egy aznapi allaskozvetito ujsagot (hazai expressz, amit elfelejtettunk venni a boltban), majd vegul egy ultra ritka laptop tapkabelt az itteni "beteg" konnektorhoz, egy eldugott kinai szamtechboltban...mindezt 29 fokban faradtan, europabol, gyalog, miutan Ricsi a furdesem alatt elaludt es ugy kellett ebreszteni.

1 comment:

ET said...

javasolom a helyi tuti autót, a "Holden Monaro"-t, amig nincs bicaj